Ung & seksuel?

Det kan være svært at finde vej i sin seksualitet, når du er ung. Der kan være forvirring over de forventninger der er fra andre, og de følelser som du selv har.
Der er mange normer og krav som kan gøre at det kan være svært at udleve sit seksuelle liv med de personer, som du føler dig tiltrukket af.
Hvis du er tiltrukket af dit eget køn og der er en norm omkring dig og dine venner, at det ikke er okay, kan det føles meget ensomt.
Hvis du ikke har lyst til at være seksuel aktiv, men alle dine venner er det, kan det skabe en usikkerhed og et pres om at det er normalen at være det.
Gennemsnitlig har unge de sidste 25 år haft deres seksuelle debut i en alder af 17-18 år, og flertallet 18-20 år.
Det kan være svært at kende sin egen og andres seksuelle grænser når du er ung.

Her i klinikken kommer unge som har brug for hjælp til at finde ud af om det som de føler og oplever omkring deres seksualitet er normalt.
Her kan du få hjælp til at forstå hvad der sker med din krop, din hjerne, hvad der er helt almindeligt når din seksualitet først er ved at udvikle sig.

Seksualiteten udvikler sig gennem hele livet, og det kan blive en fantastisk og spændende tur, hvis du tillader dig selv at være nysgerrig på dig selv, og lærer dine egne grænser at kende.

Når du finder ud af hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide at gøre i dit sensuelle liv, og med hvem du gør det.