Rejsningsproblemer viser sig på mange måder.
Det kan være manglende udløsning, en “blød” rejsning.
Det kan være overhovedet ikke at kunne få erektion, eller komme for hurtigt.
Årsagen kan være rent fysiologisk men også psykologisk betinget.

Uanset hvad årsagen er, da er det min erfaring at det er utrolig svært for mænd, når potensen driller på den ene eller anden måde.
Der er meget identitet og maskulinitet i at kunne præstere, at kunne få en erektion, at kunne tilfredsstille en partner, som man selv synes at man bør!


Hvordan foregår en sexologisk samtale?

Første samtale er en afdækning af om hvordan og hvornår problemet viser sig, og der ud fra kan jeg sammen med dig lægge en plan for hvad der vil kunne hjælpe dig.

 • Ved fysisk betinget potens problemer vil udgangspunktet være hvad du kan gøre rent praktisk for at  forbedre cirkulationen i dit underliv og i penis.
  Det vil hovedsagligt bestå af sexologisk rådgivning og du vil skulle komme til 1-3 konsultationer.
 • Ved psykologisk betinget potens problemer vil samtalen dreje sig om hvordan du forholder dig til dig selv, din tænkning om din erektion og det at være seksuel.
  Metoden vil være metakognitiv og desuden hvordan du er i relationer.
  Du vil få nogle praktiske øvelser. I nogle tilfælde er terapi nødvendigt for at komme i dybden med problematikken.
  Antallet af konsultationer kan variere.
 • Ved for tidlig udløsning vil du arbejde med din tænkning (metakognitivt) og få instruktion i nogle praktiske fysiske øvelser, som du skal gøre hjemme.
  Du vil desuden få sexologisk rådgivning og du kan forvente mellem 3-5 konsultationer.
 • Ved manglende udløsning bør du konsulterer  din egen læge først for at udelukke et fysisk problem inden henvendelse til sexologisk hjælp.
  Baggrunden for manglende udløsning er hos nogle mænd psykologisk betinget, og her er terapeutiske samtaler og fysiske øvelser vejen til at finde om bagved.
  Antal gange af sessioner kan variere.